Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost finalizate alte două sensuri giratorii

ro

17 May, 2012 01:12 1313 Marime text
Aşa cum anunţam într-o ediţie precedentă, administraţia publică locală constănţeană intenţionează ca, până la începutul lunii iulie, să amenajeze nouă sensuri giratorii noi în municipiul Constanţa.

Este vorba despre sensurile giratorii de la intersecţia străzii Bucureşti cu bulevardul 1 Decembrie 1918, a bulevardului IC Brătianu cu strada Dezrobirii şi a bulevardului Alexandru Lăpuşneanu cu strada Nicolae Iorga. De asemenea, printre cele nouă sensuri care trebuie să fie realizate până la începutul lui iulie se numără şi cel de intersecţia bulevardului Alexandru Lăpuşneanu cu strada Suceava, precum şi cel de la intersecţia străzilor Adamclisi - Dobrilă Eugeniu - Sucevei. Totodată, amintim aici sensul giratoriu de la intersecţia străzii Traian cu strada Termele Romane.

Alte sensuri giratorii sunt cel de la intersecţia străzii Alba - Iulia cu bulervardul Aurel Vlaicu şi cel de la intersecţia Baba Novac cu bulevardul Aurel Vlaicu. Acesta din urmă este, însă, deja amenajat. Din aceeaşi grupă de sensuri giratorii face parte şi sensul de la strada Ştefăniţă Vodă cu bulevardul Aurel Vlaicu.

În afara celor nouă sensuri mai sus amintite, un altul a cărui amenajare a fost finalizată este cel de la intrarea pe podul IPMC, dinspre variantă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii