Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atmosferă întreţinută de Mircea Cazan şi Puişor de la Constanţa Doamnele din Cumpăna, invitate să serbeze Ziua Internaţională a Femeii

ro

04 Mar, 2020 00:00 2555 Marime text

Doamnele din comuna Cumpăna sunt invitate să serbeze Ziua Internaţională a Femeii alături de primarul comunei, ec. Mariana Gâju. Evenimentul dedicat doamnelor va fi organizat de autoritatea publică locală la Casa de Cultură din localitate. Sala va fi amenajată ca de sărbătoare, iar florile vor fi la loc de cinste.


Doamnele vor petrece într-un cadru festiv Ziua Internaţională a Femeii, pe data de 8 martie, începând cu ora 13.00. Voia bună va fi asigurată de Mircea Cazan şi Puişor de la Constanţa. De asemenea, atmosfera de sărbătoare va fi completată de momente artistice, multe alte surprize oferite de organizatori, precum şi de un meniu adecvat acestei zile festive.


Doamnele vor fi servite cu galantină de pui, doboş, terină de foie gras, tartină cu icre, ruladă, frigărui cherry, ruladă Gruyere, coşuleţe cu salată, rulouri de castravete, piept de pui cu mozzarella, bulete de cartofi, salată de varză. De pe mese nu vor lipsi nici băuturile: şampanie, whisky, lichior, vin alb, vin roşu, cafea, apă plată, apă minerală, Granini, Coca Cola. Preţul unui bilet este de 100 de lei.

Ziua Internaţională a Femeii este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a celebra realizările sociale, politice ale femeilor, dar şi pentru a atrage atenţia asupra discriminării şi violenţei care îşi fac încă simţite prezenţa în multe părţi ale lumii. Ziua Internaţională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluţie a Adunării Generale a ONU. Prima dată, Ziua Internaţională a Femeii a fost serbată pe 8 martie în 1975 - Anul Internaţional al Femeii.


Citeşte şi:

Spectacol dedicat iubirii Locuitorii comunei Cumpăna au sărbătorit Dragobetele (galerie foto)

„De Dragobete, iubeşte româneşte!“ Locuitorii din Cumpăna, invitaţi la spectacol

Distracţie, muzică şi voie bună Cum au sărbătorit tinerii din Cumpăna la Valentine’s Day Party (galerie foto)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii