Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi ar putea fi numit noul prefect al județului Constanța. George Niculescu a devenit funcționar public

ro

18 Dec, 2019 00:00 4180 Marime text

Consilierul județean PNL George Niculescu a susținut examenul pentru verificarea cunoștințelor și competențelor generale și concursul pe post pentru verificarea cunoștințelor de specialitate și a competențelor specifice funcției publice scoase la concurs la două primării din județul Constanța. La una dintre aceste primării, Niculescu a susținut și proba de interviu și devine astfel funcționar public.
 
Precizăm că în ultima ședință a Biroului Politic Județean al PNL, Niculescu a primit și votul colegilor de partid și susținerea acestuia pentru ocuparea funcției de prefect al județului Constanța.
 
Astfel, astăzi, în ședința de Guvern, ar putea fi aprobată hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Constanța.
 
Contact telefonic de reporterii ZIUA de Constanța, premierul României, Ludovic Orban, a precizat că așteaptă întrunirea condițiilor legale, respective avizul de la Agenția Națională a Funcționarilor Publici și proiectul de HG elaborat de Ministerul Administrației și Internelor pentru numirea prefectului de la Constanța.
 
Citește și:
 
Cine este liberalul cu cele mai mari şanse să fie noul prefect al Constanţei?

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii