Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asta da performanţă! Consilierul judeţean PSD Cosmin Drăghici se laudă cu prezenţa la toate şedinţele CJC, dar şi la cele ale Comisiei de Urbanism (document)

ro

16 Nov, 2017 00:00 3464 Marime text
Consilierul judeţean PSD Cosmin Rareş Drăghici şi-a depus raportul de activitate pentru primul an de mandat. Alesul judeţean este fiul lui Dumitru Drăghici, cel care administrează Cimitirul Central din Constanţa.

Întorcându-ne la raportul de activitate al consilierului Drăghici, acesta notează ca „performanţă“ în primul an de mandat prezenţa la toate şedinţele Consiliului Judeţean, dar şi la toate şedinţele comisiei de specialitate din care face parte şi unde deţine funcţia de secretar. Este vorba despre Comisia de Urbanism.
 
Personaj şters, ca de altfel majoritatea aleşilor judeţeni, Drăghici susţine că în cadrul comisiei de specialitate în care activează „a analizat cu deosebită atenţie proiectele de hotărâri supuse spre dezbatere, a solicitat informaţii suplimentare pentru lămurirea eventualelor neclarităţi, când a fost cazul, la şefii de direcţii şi departamente de specialitate ale Consiliului Judeţean Constanţa şi a propus - singur sau împreună cu colegii - amendamente atunci când a considerat că există deficienţe sau neconcordanţe“.
 
Consilierul judeţean mai afirmă că a luat contact cu toţi managerii de instituţii subordonate Consiliului Judeţean Constanţa pentru a afla sau a aprofunda şi a rezolva pe cât posibil problemele ridicate de acestea. Drăghici afirmă că este puternic angrenat în zona de administraţie, evident, în interesul cetăţeanului şi tocmai de aceea a urmărit cu interes dezbaterile legate de problemele municipiului Constanţa purtate în cadrul Consiliul Local.
 
În calitate de consilier judeţean, a reprezentat administraţia judeţeană la diverse activităţi comunitare, la manifestări cu caracter economic, social şi cultural organizate sub egida Consiliului Judeţean Constanţa, amintind, printre altele: inaugurarea clădirii modernizate a Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii; inaugurarea terenului sportiv polivalent de la Centrul de Plasament „Micul Rotterdam“, Sărbătoarea Recoltei şi a Vinului Dobrogean sau Ziua Dobrogei.
 
În secţiunea „Documente“ este disponibil raportul integral de activitate al consilierului PSD Cosmin Rareş Drăghici.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii