Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel către constănţeni Nu-i mai agresaţi pe lucrătorii de la Confort Urban! Lucrările la carosabil vor continua pe timpul nopţii

ro

28 Sep, 2018 00:00 1015 Marime text
Primăria Municipiului Constanţa, prin SC Confort Urban, a început lucrările de pregătire a trotuarelor în vederea asfaltării pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Poporului şi bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.
 
Operaţiunea a început cu decopertarea asfaltului deteriorat, aşa că este nevoie ca trotuarele să fie libere pentru a se putea lucra. În acest sens, primarul municipiului Constanţa face, din nou, apel către constănţenii care locuiesc în zonele în care se efectuează lucrări să nu staţioneze sau să parcheze pe trotuare şi partea carosabilă. În următoarele două nopţi se va lucra şi la asfaltarea bulevardului Tomis, porţiunea cuprinsă între străzile Farului şi Poporului.
Primarul Făgădău a explicat că lucrările edilitare vor continua pe timpul nopţii, chiar dacă foarte mulţi constănţeni au adresat injurii şi au aruncat cu diferite obiecte în lucrătorii Confort Urban.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii