Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aleşii locali aprobă azi un deviz general pentru obiectivul de investiţii „Reţea de agrement cu biciclete”

ro

11 Nov, 2013 00:00 1172 Marime text
Consilierii locali constănţeni dezbat, în şedinţa ordinară a lunii noiembrie, programată astăzi, la ora 12.00, un proiect de hotărâre privind „aprobarea actualizării Devizului general la fază proiect tehnic şi a principalilor indicatori tehnico-economici corespunzători obiectivului de investiţii «Reţea de agrement cu biciclete»”.
Aşa cum se menţionează în proiect, indicatorii tehnico-economici, conform devizului general elaborat, sunt: valoarea totală a investiţiei - 1.098.993 euro, din care C + M reprezintă 67.704 euro.
Serviciul de proiectare şi inginerie pentru proiectul „Black Sea Bike - Diversification of the tourism services in Constanta - Balchik cross border region by bike - BSB” a fost atribuit, în urma licitaţiei pentru elaborarea documentaţiei tehnico-economice pentru obiectivul de investiţii „Reţea de agrement cu biciclete”, firmei SC Wind Technologies SRL.
Wind Technologies SRL are sediul în Braşov şi are ca domeniu de activitate, mai mult sau mai puţin surprinzător, „activităţi de realizare a soft-ului la comandă”. Asociat unic în firmă este Carmen Maria Pozna şi tot ea este şi administrator.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii