Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ajutor de Crăciun Pachete cu alimente de bază, oferite unui număr de 150 de bătrâni fără venituri si 138 de persoane cu dizabilităţi, de Primăria Cumpăna

ro

21 Dec, 2020 17:07 2214 Marime text

Din dorinţa de a oferi un strop de fericire şi lumină în sufletele bătrânilor aflaţi în nevoi, Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, au oferit pachete cu alimente unui număr de 150 de bătrâni fara venituri sau cu venituri reduse si 138 de pachete persoanelor cu dizabilităţi incadrate in gradul grav de handicap, identificaţi de către asistenţii sociali ai S.P.A.S. Cumpăna.

        Astfel că, astăzi, 21 decembrie, respectând condițiile de distanțare impuse de autorităti, primarul comunei  Mariana Gâju împreună cu viceprimarul Neagu Florin și membrii consiliului local Cumpăna, au bătut la ușile celor 288 de beneficiari ai acestor daruri și au adus un strop de fericire în sufletele lor.



       „ Nu le spun decât atât: să le dea Dumnezeu sănătate şi să aibă parte de produsele oferite, de dragostea şi mângâierea copiilor dumnealor. Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun fericit și un An Nou plin de împliniri!” a transmis primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.




      La Cumpăna, este o tradiţie ca autorităţile locale, împreună cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară, să dăruiască familiilor defavorizate pachete cu alimente în perioada sărbătorilor, astfel încât aceştia să aibă o masă decentă, iar copiii şi bătrânii să nu sufere chiar de sărbători, din pricina lipsurilor de tot felul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii