Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Stan „Sper din tot sufletul ca acest mandat să fie mult mai bun decât primul" (galerie foto)

ro

09 Jul, 2012 01:39 3262 Marime text
techirghiol.jpgLiberalul Adrian Stan (USL) a câştigat detaşat cel de-al doilea mandat, cu un procent de 78,54%, fiind reconfirmat în funcţia de primar al oraşului Techirghiol. La sfârşitul săptămânii trecute, şeful autorităţii locale a depus jurământul pentru învestirea în funcţie în prezenţa consilierilor locali şi a noului viceprimar, Adriana Şlincu.

La ora 11.00, reprezentanta Judecătoriei Constanţa a dat citire certificatului de învestire. Mai apoi, primarul Adrian Stan a depus jurământul şi a transmis un mesaj atât locuitorilor, cât şi consilierilor locali recent instalaţi în funcţie. Iată cuvintele de mulţumire rostite de primarul Adrian Stan după depunerea jurământului: „Mulţumesc tuturor celor care au făcut posibil să încep al doilea mandat. Sper din tot sufletul ca acest mandat să fie mult mai bun decât primul, să avem parte de realizări de care să ne bucurăm toţi cei care locuim în această frumoasă localitate, să respect ceea ce am jurat în faţa dumneavoastră, şi anume să fiu călăuzit de lege şi de bunele intenţii şi să realizez tot ce pot prin şi cu priceperea mea şi cu ajutorul dumneavoastră. Mulţumesc consilierilor care sunt de faţă şi sper să avem o colaborare foarte bună în interesul comunităţii, iar realizările la sfârşitul celor patru ani să fie deosebite".

„Dinspre Techirghiol veţi avea doar lucruri bune"

Un nou mandat înseamnă şi noi proiecte. Primarul Adrian Stan a anunţat că în noul mandat continuă proiectele începute în urmă cu patru ani, anunţând în acest sens că a semnat un nou contract care prevede amenajarea unei plaje între Techirghiol şi Eforie şi a organizat licitaţie publică pentru realizarea în aceeaşi zonă a unei piscine şi a unui loc de joacă. „Este mult mai uşor acum la începerea celui de-al doilea mandat, pentru că lucrurile care se vor întâmpla în Techirghiol sunt mult mai simple. Voi continua ceea ce de fapt am început în ultimii patru ani de zile. Semnele bune sunt deja. Am semnat încă un contract pentru amenajarea unei plaje care se va afla între Techirghiol şi Eforie, am făcut o licitaţie pentru un alt proiect ce presupune construirea unei piscine şi a unor locuri de joacă în aceeaşi zonă, între Techirghiol şi Eforie", a explicat primarul, care a adăugat: „Dinspre Techirghiol, dumneavoastră, presa, şi în mod special concetăţenii mei veţi avea doar lucruri bune". „Sper de asemenea într-o linişte politică pentru a construi ceea ce ne-am propus", a mai afirmat şeful autorităţii locale.

„Consilierii sunt de partea mea"

Colaborarea cu noul Consiliu Local nu-i oferă primarului motive de îngrijorare. „Nu am motive să mă îngrijorez. În ultimii patru ani am lucrat foarte bine. Au rămas în continuare cinci consilieri PNL, cinci PSD, schimbarea s-a produs prin plecarea a doi din cei patru consilieri PDL şi intrarea în noul CL a doi consilieri PP-DD. Ştiindu-i, în afară de cei de la PDL, care au fost în opoziţie permanentă, ceilalţi consilieri au fost de partea mea şi nu neapărat de partea mea ca persoană, ci a proiectelor pe care le-am propus", a punctat şeful autorităţii locale. Facem precizarea că zilele trecute a fost validat noul Consiliu Local Techirghiol. De la PNL au intrat în Consiliul Local Edvin Abdula, Doina-Marinela Babanica, Anastasia Mitrenga, Marius Săileanu şi Iulian Constantin Soceanu. PSD-ul îi are în noul CL pe Răzvan Alberto Andrei, Semat Fenin, Temugin Ismail, Adrian-Teodor Picoiu şi pe Adriana Şlincu. PDL-ul este reprezentat în Consiliul Local de Florea Constandin şi de Iulian Constandin, UDTTMR-ul de Ersan Abdula, iar PP-DD-ul de Dan Bogoi şi de Dănuţ-Dumitru Pucichi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii