Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitatea lui Mazăre, aşa cum este văzută de internauţi „Aveţi în ogradă (primărie) angajaţi la fel de leneşi cum erau şi pe timpul domnului Mihăeşi”

ro

05 Nov, 2013 00:00 1797 Marime text
Blogul edilului Radu Mazăre nu duce lipsă de comentarii, fie că acestea vin de la constănţeni, fie că sunt postate de cetăţeni din alte zone ale ţării, care aşteaptă din partea primarului constănţean să adopte o poziţie în privinţa explorării şi exploatării gazelor de şist. „Este foarte interesant că promovaţi turismul şi distracţia, aşa e normal, sunteţi zonă de agrement.(...) Acum am aflat că o firmă vrea să vă provoace la afacere cu gazele de şist. (...) Vă mai spun că aici, în partea de vest a României, nu suntem de acord cu gazele de şist. Noi, oamenii, oriunde suntem pe glob, trebuie să convieţuim cu natura, nu să o distrugem. Are o putere uriaşă, imensă. Nu ne putem lupta cu ea”, este mesajul lăsat edilului de Nistor, în data de 29 august.
 
„În Tulcea, toate parcurile au aparate de fitness”
 
Nu doar chestiuni ce ţin de explorarea gazelor de şist sunt postate pe blogul lui Mazăre. O lovitură dură pentru Constanţa, în contextul regionalizării şi a lobby-ului făcut pe tema formării Regiunii Dobrogea, vine din partea localnicilor, care au o părere mai bună despre Tulcea, decât despre oraşul lor la cel puţin un capitol, aspect pe care ţin să i-l împărtăşească şi primarului lor, venind, în acelaşi timp, cu o solicitare. „D-LE PRIMAR... vă rog să amplasaţi în parcuri... aparate de FITNESS. În TULCEA... toate parcurile au asemenea aparate... e o plăcere... să faci fitness în parc... VĂ ROOOOOOOOOOOOOGGGGGGGGGGGGGG DIN SUFLETTTTTTTTTTTTTTT!”, scrie Selia, în data de 11 iunie, pe blogul edilului.
Există printre constănţeni şi cetăţeni, care îi transmit că regretă că l-au învestit cu încredere atâţia ani. Este şi cazul lui Gabriel Condur care în data de 1 iulie îi comunică primarului Radu Mazăre următoarele: „Când v-am votat prima oară ca primar am avut încredere că faceţi curăţenie şi în ograda dumneavoastră şi, în afara ei, dar în ziua de azi aveţi în ogradă (primărie) angajaţi la fel de leneşi cum erau şi pe timpul domnului Mihăeşi/ Asta e! Până acum v-am votat cu tot neamul meu. De acum nu mai vedeţi votul la multă lume.”
 
Faleza de la Delfinariu, uitată de autorităţi
 
Alina îi scria lui Radu Mazăre în luna august despre faleza din zona Delfinariu, aşteptând de la edil să ia atitudine şi să nu paseze această problemă. „Faleza aflată în dreptul străzii Ion Borcea, fostă Marin Dincă, în zona Delfinariului este varză de ani de zile. El dă vina pe cei de la zona cu apele sau cum s-or numi... Noroc că au fost făcute de Ceauşescu acele trepte pe care acum trebuie să le escaladezi ca la munte. Cea mai frumoasă zonă de faleză din tot judeţul Constanţa şi habar nu are ce pierd turiştii, plus cei care locuiesc în zonă. Vorbesc de zona de plajă de la IPJ Constanţa spre Delfinariu”, scrie Alina pe blog.
 
Cazuri disperate
 
La edil au apelat şi două persoane, ce se declară a fi în situaţii disperate. Una îi cere să fie pusă în legătură cu un investitor, cealaltă speră să-i fie salvată firma de la faliment. „Poate mă ajutaţi cu un investitor, am nevoie de bani urgent. Vând teren la munte,1.850 metri pătraţi, în judeţul Neamţ (...)”, îi scrie edilului, în data de 14 iunie, Lilia Popescu. La rândul lui Ovidiu Oprescu din Piteşti îi solicită primarului Constanţei, în data de 28 august, următoarele: „În urmă cu ceva timp am încercat să deschid şi eu o afacere cu piese de camioane, de atunci îmi merge din ce în ce mai rău. (...) Te rog din suflet să mă ajuţi dacă poţi sau dacă crezi că merit. Ştiu ca e greu să mă crezi, dar sunt disperat, cred că odată rezolvate problemele, datoriile, lucrurile pot reveni la normal”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii