Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achizițiile și concursurile organizate în ultima parte din mandatul lui Țuțuianu la coducerea CJ Constanța, sub semnul întrebării! Nu au aviz juridic și ar putea fi anulate

ro

20 Oct, 2020 00:00 4091 Marime text
  • Alfat pe ultima sută de metri, Horia Țuțuianu, încă președinte al Consiliului Județean Constanța s-a grăbit să organizeze o serie de concursuri pentru ocuparea unor posturi la nivelul institutiei
  • Unul dintre concursuri este cel de proiecte de management pentru Centrul Cultural Județean Constanta "Teodor T. Burada"
  • Toate aceste concursuri sunt sub semnul întrebării
  • Motivul? Lipsește avizul Direcției Juridice din cadrul CJC, aceastea având mari șanse să fie lovite de nulitate
  • Noul președinte al Consiliului Județean, Mihai Lupu a precizat că se va apleca cu mare atenție atât asupra achizițiile cât și concursurilor din ultima perioadă iar cele care nu întrunesc elementele de legalitate vor fi anulate

 
Alfat pe ultima sută de metri, Horia Țuțuianu, încă președinte al Consiliului Județean Constanța s-a grăbit să organizeze o serie de concursuri pentru ocuparea unor posturi, de la promovare în funcții publice vacante sau temporar vacante până la concursul de proiecte de management pentru Centrul Cultural Județean Constanta "Teodor T. Burada".

Toate aceste concursuri sunt sub semnul întrebării, după cum susține chiar noul președinte al Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Motivul? Lipsește avizul Direcției Juridice din cadrul CJC, aceastea având mari șanse să fie lovite de nulitate.

Aceeași soartă o vor avea și achizițiile publice derulate în ultima perioadă de administrația județeană sub comanda lui Horia Țuțuianu. Motivul este același, lipsa avizului compartimentului juridic al instituției.
Noul președinte al Consiliului Județean, Mihai Lupu a precizat că se va apleca cu mare atenție atât asupra achizițiile cât și concursurilor din ultima perioadă iar cele care nu întrunesc elementele de legalitate vor fi anulate.
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii