Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost sau nu fiul „haiducului" Mavrodin printre beretiştii lui Mazăre?!

ro

23 Jan, 2012 00:00 2566 Marime text

cap_7.jpgReprezentantul Guvernului în teritoriu a atacat parţial autorizaţia de miting pe care primarul Radu Mazăre a acordat-o Asociaţiei Haiducilor, condusă de Nicolae Mavrodin.

De altfel, Claudiu-Iorga Palaz spune că numai anumite prevederi ale autorizaţiei l-ar fi deranjat, nicidecum nu a vrut să interzică dreptul oamenilor de a-şi spune nemulţumirile. Prefectul a dezvăluit şi faptul că angajaţii instituţiilor publice au fost aduşi la demonstraţie pe bază de tabel.
Palaz mai spune că a purtat o discuţie cu Mavrodin, în care acesta din urmă i-ar fi spus că este dispus să scandeze şi împotriva lui Mazăre şi a lui Nicuşor Constantinescu, dacă aceştia se află printre cei care au comis ilegalităţi. „Este opţiunea dânşilor, numai să facă aşa cum a spus Mavrodin, căpetenia haiducilor, care a venit la mine şi mi-a spus că fac manifestări împotriva tuturor celor care fac ilegalităţi. Sigur? «Sigur!» Şi împotriva lui Mazăre şi Nicuşor că fac, uitaţi, aia şi aia? «Daţi-ne să vedem!» A spus că, personal, i-a reproşat că a încercat să vândă Cazinoul. L-am chemat şi i-am dat dosarul cu Cazinoul. A spus că dacă îi dau va striga. L-aţi auzit că a strigat ceva? Personal mi-a spus lucrul acesta, cu martori. «Daţi-mi, că strig împotriva lui Mazăre şi lui Nicuşor!" L-am întrebat ce reproşează prefectului. S-a uitat la mine şi... păi acuzaţi prefectul. De ce, numai aşa că nu-ţi place? Ce anume a făcut prefectul? Că a pus panouri şi că şi-a pus din banii Prefecturii. Eşti sigur de asta? I-am spus: dacă tot spui că reproşezi cheltuirea banului public, dacă îţi aduc la cunoştinţă, strigi? Să te văd! L-aţi auzit?! Să fim serioşi...", a redat Claudiu Palaz discuţia pe care a avut-o cu Nicolae Mavrodin.

„Să zicem că sunt doar colegi de liceu"



mitinguri_-_miting_2.jpgPrefectul a dezvăluit că fiul lui Mavrodin, elev în clasa a XI-a, a participat joi, alături de Mazăre, la manifestaţiile din Bucureşti, îmbrăcat cu haine kaki: „Eu nu am nimic cu demonstraţia, să nu înţelegeţi că nu au voie să demonstreze cei din Primărie. Ba da! Dar nu pe bază de tabel şi nu manipulaţi. Eu am înţeles că nu are substrat politic demonstraţia. Dar nu să scoţi oamenii la miting pe tabel şi dacă nu se duc să le spui că le tai ziua. Vi se pare normal? Eu nu am nimic împotrivă, dar nu aduceţi oamenii cu arcanul, lăsaţi oamenii să se manifeste public, dar singuri". Despre atacarea autorizaţiei de miting, reprezentantul Guvernului în teritoriu a declarat că nu i s-a părut normal să se aprobe un foc de tabără în faţa Prefecturii. „Aşa scrie în avizul lui Mazăre. Foc de tabără în faţa Prefecturii, să vândă produse haiduceşti şi să organizeze spectacole de satire şi umor. Vi se par normale lucrurile acestea? Pentru asta am atacat parţial. Eu nu am atacat oprirea demonstraţiei. Am oprit aceste manifestări. Mazăre a autorizat aberaţia asta", a declarat Palaz.
La rândul său, căpetenia haiducească Nicolae Mavrodin a infirmat o parte dintre informaţiile comunicate de Palaz. Spre exemplu, manifestantul-şef neagă faptul că fiul său ar fi fost la protestele din capitală: „Nu, fiul meu nu a participat la protestul de joi. Joi a fost aici, la ore, se poate verifica", a declarat căpetenia haiducească Mavrodin. Acesta a mai spus că fiul său este elev în clasa a XI-a la Liceul Internaţional de Informatică, acolo unde învaţă şi Răducu Mazăre. Nicolae Mavrodin a mai spus că fiul său şi juniorul Mazăre nu sunt în aceeaşi clasă, cel din urmă fiind cu un an mai mare: „Să zicem că sunt doar colegi de liceu".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii