Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„2020 – Cumpăna Comună de tip Smart Village”. Întâlnire de lucru, prezidată de Mariana Gâju

ro

03 Jul, 2020 00:00 2258 Marime text
  • Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, a prezidat la o întâlnire de lucru cu reprezentanții comunității de afaceri
La data de 29.06.2020, la invitaţia Primăriei Comunei Cumpăna, o delegație a Asociației Cluster MEDGreen, a participat la o întâlnire de lucru cu reprezentanții comunității de afaceri din comuna Cumpăna și colaboratori ai Clusterului MEDGreen.
Scopul întâlnirii l-a constituit informarea tuturor părților interesate în legătură cu activitățile derulate sub egida inițiativei „2020 – Cumpăna: Comună de tip Smart Village”.
Ședința a fost prezidată de Mariana Gâju, primar al comunei Cumpăna, iar din partea Clusterului MEDGreen a participat o delegație formată din Iuliean Horneț, președinte, Georgică Voinea, vicepreședinte, Mihaela Lepădatu, director general și Prof. Univ. Dr. Ing. Eden Mamut.
Au fost prezentate activitățile derulate, proiectele care se află în curs de derulare, apelurile de proiecte pentru care se află în lucru mai multe dosare de cereri de finanțare și stadiul actual al proiectului de parc științific și industrial.
Eden Mamut a prezentat inițiativa „Dobrogea Blue Bay”, pentru constituirea a unei zone de dezvoltare de proiecte inovative în domeniul „Creștere Albastră” într-o arie geografică definită în jurul Canalului Dunăre – Marea Neagră, de la Constanța până la Cernavodă.
Oamenii de afaceri prezenți la întâlnire au formulat întrebări, au exprimat puncte de vedere și s-au cristalizat o serie de concluzii cu privire la planul de activități și lista de proiecte prioritare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii