Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

11 cupluri din Ovidiu care au împlinit jumătate de secol de căsătorie, premiate de primarul George Scupra

ro

19 Oct, 2018 00:00 1746 Marime text
Primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, a oficiat, pe data de 17 octombrie, ceremonia de împlinire a 50 de ani de la căsătorie pentru 11 cupluri din oraş.
 
Cu acest prilej, s-au depănat amintiri, s-a ciocnit o cupă de şampanie, iar cuplurile au primit câte 500 de lei, o carte cu istoria oraşului Ovidiu, fotografii de la oficierea evenimentului şi câte un buchet de flori.
 
„Mă simt onorat şi bucuros de fiecare dată când oficiez această ceremonie de 50 ani de căsătorie, mai ales în acest an, când sărbătorim Centenarul Marii Uniri şi ne aducem aminte de bunicii şi străbunicii noştri care au contribuit la dezvoltarea comunităţii noastre. Vă înmânez cartea «Ovidiu 100», realizată în acest an, cu o importanţă aparte în istoria României, dar şi a oraşului nostru. Sper ca această carte aniversară să vă reamintească de rudele, cunoştinţele şi prietenii dumneavoastră care de-a lungul timpului au făcut ca oraşul nostru să se dezvolte, iar comunitatea să trăiască într-o deplină armonie. Vă doresc un sincer la mulţi ani!”, a declarat primarul George Scupra.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii