Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Marinei Române IPS Teodosie - „Între aceste flori alese, strălucesc astăzi marinarii români care au o misiune foarte grea și riscantă”

ro

15 Aug, 2020 21:21 1650 Marime text
La Ziua Marinei Române, slujba religioasă a fost susținută de ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, care a ținut să transmită și câteva gânduri frumoase către marinarii și civilii prezenți. El a comparat albul uniformelor marinărești cu albul împrumutat de la îngerii lui Dumnezeu.

„Între aceste flori alese, strălucesc astăzi marinarii români care au o misiune foarte grea și riscantă. Tocmai de aceea, inspirația celor ce le-au făcut unfiroma a fost să aibă acest alb împrumutat de la îngerii lui Dumnezeu”, a transmis IPS Teodosie.

Adormirea Maicii Domnului este una din marile sărbători care sunt cinstite de către ortodocși.

„Ei au nevoie de paza Maicii Domnului și de paza îngerilor în misiunea lor. Este arma cea mai frumoasă, cea mai specială”, a spus ierarhul.


„Marea nu reprezintă altceva decât simbolul vieții noastre prin valurile și vânturile care o învolburează sau o liniștesc”, a adăugat IPS Teodosie care a apreciat organizarea sărbătorii în condițiile actuale „cu multe greutăți”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii