Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Viceprimarul Ionuț Rusu și consilierul Mihai Ochiuleț, despre regulamentele care vor fi aprobate

ro

06 Apr, 2021 14:36 2545 Marime text

Viceprimarul Ionuț Rusu: „Tot ceea ce insemna pe idei pentru aceste regulamente îi invit pe constănțeni la masă unde cele mai bune idei vor fi puse în aplicare. Regulamentul local de publicitate: au venit foarte multe idei, pot fi consultate online. Vom mulțumi pe toată lumea.”

Mihai Ochiuleț: „Așteptăm dezbaterea publică. Horeca a avut de suferit mult anul trecut.”

Potrivit viceprimarului, 18.000 de reclamații au fost făcute vara trecută, pe litoral, de către constănțenii și turiștii nemulțumiți.

Rusu, despre regulamentul privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța: „Acest regulament face referire la beach-bar. Este foarte important ca acest subiect să fie dezbătut. Sunt convins că va ieși un regulament care să aibă grijă de administratori și mai ales de cetățeni”

Sezonul estival la Constanța va fi deschis în funcție de situația epidemiologică, potrivit viceprimarului: „Situația este fluidă. Depinde de cât de responsabili suntem noi!”

„Contextul pandemic va influența toate activitățile. Singura metodă este vaccinarea într-un număr cat mai mare”, spune Mihai Ochiuleț.

Ochiuleț, despre Regulamentul activității de gospodărire: „Acest regulament este un lucru de normalitate. Luăm exemple de bune practici și le implementăm la noi. Am sesizat acum câteva săptămâni un teren al unui privat care între timp a fost împrejmuit astfel ca nimeni să nu mai arunce gunoaie acolo”.

Ionuț Rusu: „Noua conducere își dorește ca curățenie să fie la loc de cinste!”

Ochiuleț, despre proiectele prin care își dorește transparentizarea: „Există o lege, legea GDPR. Au dorit să-și anomizeze numele ce-i care își doresc.”

Ionuț Rusu, despre sensurile unice și nemulțumirile constănțenilor: „Am avut un dialog cu domnii care au identificat problemele. Locurile de parcare dintre strada Mircea și bvd Mamaia le-am mutat pe străzile perpendiculare cu Nicolae Iorga. Vor putea parca în alveole după ce le vom marca. Programul de lucru îl facem pe timpul nopții. Îi rugăm pe constănțeni să nu mai parcheze unde se execută lucrări.”

Ionuț Rusu, despre parcări: „Noi ne-am armonizat pe baza propunerilor făcute de primar. Am avut o discuție deschisă de peste cinci ore. Ce aș putea să vă spun este că vrem ca locurile rezidențiale să  fie disponibile pentru oricine. Ne dorim o aplicație pentru fiecare cetățean. Dacă vreți să accesați un loc de parcare, în aplicație veți vedea locurile de parcare disponibile din perimetrul locuinței dvs. Despre prețuri, încă discutăm. Vrem să oferim servicii cât mai bune.”



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii