Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Un parc nou va fi construit în zona industrială din municipiul Constanța

ro

28 Oct, 2021 15:03 3209 Marime text
  • Invitatul de astăzi de la emisiunea ZIUA LIVE este Mihaela Andrei, consilier local municipal
Dacă vrem ca acest oraș să se schimbe în bine, aleșii locali trebuie să fie sinceri atât cu ei cât și cu constănțenii.

Despre câinii comunitari

„Există un contract. Nu știu care este modalitatea, dar există în lucru acest capitol. Dar cu siguranță, căinii nu vor mai umbla așa cum umblă acum” Parc nou în zona industrială din municipiul Constanța

„Se construiește un parc. E proiectul administrației (...) acolo s-a identificat o zonă benefică, ca și spatiu, să facă această rocada. Să fie cât mai mult verde în Constanța, asta ne dorim. Este un lucru benefic pentru constănțeni”

„Cu cât mai multe terenuri se identifică ca fiind ale municipalității, (...) cu atât mai verde va fi Constanța. În ultimii 20 de ani, Constanta a pierdut foarte mult spațiu verde” „Acolo unde nu mai există posibilitatea să se construiască, acolo există un loc mai sigur”

„Vreau să cred că intrăm și noi într-un ritm normal. Toată energia trebuie să o canalizăm pe PUG. Nu se va întâmpla mâine, dar se vă întâmpla pentru următorii 20 de ani. Să se dezvolte pe termen lung”


Regulamentul parcărilor

„Piața Ovidiu este o zonă istorică. Este o zona care ar putea fi o zona de plimbat. A fost gândită și de către administrațiile trecute, nu a fost gândită pentru traficul de mașini, ci pentru pietonal”

„Pe de altă parte, este interesul agenților economici, al oamenilor care locuiesc în zonă... (...) să mergem cu mașina, să nu mergem pe jos. Atunci, întotdeauna va exista o contradicție”

„Nu poți să te duci cu două sacoși vreo 500 de m ca să ajungi unde locuiești”

„Ne dorim și noi o zonă de genul ăsta (promenadă – n.r.). ce este mai bine? Dacă nu faci un regulament, de ce nu-l faci? Dacă-l faci, de ce-l faci? Are dreptate și acest segment... nu ești deținătorul adevărului absolut”

„Ar trebui să vină turiștii cu autocarul, să viziteze (...) piața Ovidiu și să plece. Trebuie protejată și acea zonă și Regulamentul este necesar”

„Orice este perfectibil. (...) însă trebuie găsit un echilibru între interesul comunității și al agenților economici din zonă”

„Se va schimba și acest regulament. Când, nu știu acum” 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii