Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Magistratul Viorel Gabriel Teliceanu, despre crimele greu de rezolvat

ro

09 Jun, 2021 14:44 1104 Marime text
  • Invitatul nostru de astăzi la ZIUA LIVE este magistratul Viorel Gabriel Teliceanu, procurorul șef al Secției Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
Magistratul Viorel Gabriel Teliceanu, despre dosarele care iau o întorsătură neașteptată în ceea ce privește autorul crimelor:

„Am în lucru încă un dosar, este un dosar de tentativă de omor. Am constatat că victimele nu mai sunt victime și autorii nu mai sunt autori. E o situație pe care încă o am în lucru și care te face să te gândești și să fii foarte profund când analizezi astfel de situații. Nu trebuie să pleci cu premisa că, de la început, lucrurile sunt foarte, foarte clare”, spune el.


Întrebat ce consideră că ar putea fi îmbunătățit în ceea ce privește regulamentul GDPR în relație cu anchetele penale, acesta a menționat: 

„N-aș mai vedea alte elemente de îmbunătățire. V-am dat exemplu respectiv. Nu știu în ce măsură s-ar putea, cred că implicațiile sunt prea mari și nu are nimeni interes. Așa cum vă spuneam și mai înainte, există riscul să se dezvolte o cutură paralelă a comunicării dintre organele juridice și presa”, spune magistratul. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii