Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Directorul DSP Constanța, Cristina Schipor, despre Spitalul de Pediatrie - „Nevoia de unități de sănătate este foarte mare”

ro

27 May, 2021 13:11 1494 Marime text

Cristina Schipor, despre spitalul de pediatrie: „Este un proiect mai vechi. Această clădire degradată ne-a fost încredințată. Va fi demolată deși proiectul este pe renovare. Se va păstra ce poate fi păstrat. Proiectul este eligibil, este pe lista de sinteză. Am depus Certificatul de Urbanism. Acum strângem toată documentația în vederea lansării lucrării.”

„Ne dorim cam 70 de paturi fără bloc operator. Nevoia de unități de sănătate este foarte mare. M-am întrebat tot timpul de ce Constanța nu a avut unități sanitare. Am iesit în 1989 cu câteva unități”, mai spune Schipor.

Directorul DSP, despre campania de vaccinare: „Noi suntem printre județele fruntașe la vaccinare. Avem toate cele 4 tipuri de vaccin în toate centrele. Doritorii se pot duce doar cu buletinul. Încercăm să fim creativi și să venim mereu cu ceva nou. Este important să înțelegem că și dacă suntem intr-un trend descendent al incidenței nu înseamnă că trebuie să ne culcăm pe o ureche. Trebuie să avem grijă și să ne pregătim pentru perioada de toamnă-iarnă cand această boală este mai violentă.”

Revenind la spital, Cristina Schipor spune: „Spitalul este un proiect de mulți și ne-am bucura dacă se va finaliza cât mai repede”.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii