Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ziua 10. LIVE TEXT Protest în Constanța. Strada #rezistă (galerie foto+video)

ro

09 Feb, 2017 18:21 4184 Marime text
ziua 8 live text aproximativ 200 de manifestanti printre care si o persoana cu dizablitati constantaDemisia ministrului Justiţiei, Florin Iordache, este insuficientă, spun protestatarii. Oamenii vor asigurări că Guvernul nu va repeta momentul OUG 13 şi îi cer premierului Sorin Grindeanu să demisioneze şi el. 

Câțiva oameni au ajuns deja în fața Prefecturii din Constanța şi îi aşteaptă pe cei care ar urma să vină. Este a 10-a zi de proteste.

Unul dintre manifestanți fluiera refrenul „Noi de-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă”. S-au strâns aproximativ zece persoane care discută între ei situația din țară. Un bărbat are agățat tricolorul la gât, altul un mesaj. 

UPDATE 4, ora 20.30

Protestatarii au pornit în marș și sunt acum pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța. Sunt adunați aproximativ 100 de persoane care fluieră și scandează „Afară, afară cu PSD din țară!” și „Demisia!”

UPDATE 3, ora 19.50

Sunt în aceste momente 50 de persoane în fața Prefecturii din Constanța și strigă lozinci împotriva Guvernului și împotriva PSD.

UPDATE 2, ora 18.58

Sunt 25 de manifestanți până la această oră adunați pe platoul Prefecturii din Constanța. Aceștia spun că nu cred că vor mai pleca în această seară în marș prin oraș. Strigă în continuare „Demisia!” și „Puneți câinii pe ei!” 

UPDATE 1, ora 18.38

Sunt aproximativ 20 de persoane adunate deja în fața Prefecturii din Constanța. Se fluieră și se scandează „Demisia”, „PSD, ciumă roșie”, „Haideți cu noi, nu plecați!”, „Hoții, hoții!”.

O persoană fluieră, huiduie și strigă: „Jos Guvernul, puneți câinii pe ei!”

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii