Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de pompieri militari mobilizaţi pentru intervenţii, în urma fenomenelor meteo extreme din Constanţa

ro

04 Aug, 2019 09:55 1696 Marime text
Peste 60 de pompieri militari cu mijloacele tehnice specifice au fost angrenați, de ieri, de la ora 16.00 până la acest moment, când încă se intervine, în misiuni destinate limitării și înlăturării efectelor generate de fenomenele hidro-meteorologice periculoase, informează reprezentanţii ISU Constanţa.

În urma ploilor abundente și a vântului puternic de seara trecuta, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al judeţului Constanța au acționat cu operativitate si au depus eforturi susținute pentru evacuarea apei din 6 locuințe şi 6 curţi inundate.

De asemenea, salvatorii au acționat cu accesoriile de descarcerare pentru degajarea a 33 de copaci căzuți pe carosabil, a unor elemente de construcție de la acoperișul unui operator economic și 1 schelă care au avariat 7 autoturisme și acoperișul unei case.

Datorită măsurilor preventive întreprinse de cetățeni, a acțiunilor imediate ale pompierilor și autorităților publice locale, din fericire, evenimentele nu s-au soldat cu victime.


Sursă foto: ISU Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii