Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de kilograme de peşte, confiscate de polițiștii de frontieră tulceni

ro

14 Sep, 2020 12:20 1975 Marime text
  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competență doi cetățeni români care dețineau aproximativ 37 kilograme peşte, fără să deţină documentele legale.

În data de 12.09.2020, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza localității Nufărul, la malul Dunării, au efectuat un control asupra unei ambarcații cu motor în care se aflau doi cetăţeni români, ambii în vârstă de 43 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Tulcea.

În urma controlului efectuat asupra ambarcației, polițiștii de frontieră au descoperit o plasă de pescuit din fir textil ce conținea cantitatea de 37 kilograme peşte, diferite specii, pentru care persoanele în cauză nu deţineau documente legale.

Cantitatea de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pescuit fără licență sau autorizație de pescuit, precum și producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoane neautorizate a uneltelor de pescuit.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii