Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcare nouă în Constanţa Zăvoianu şi Popovici investesc pe terenul cumpărat de la Radu Babuş

ro

15 May, 2015 00:00 2736 Marime text
La intersecţia străzilor Prelungirea Liliacului şi Progresului va fi amenajată o parcare de opt locuri. Investitori sunt Daniel Zăvoianu şi Costinel Popovici. Solicitantul autorizaţiei nr. 825, eliberată de Primăria Constanţa pe data de 15 mai, a fost SC Confort Urban SRL. Valabilitatea actului eliberat de municipalitate este de 12 luni.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Daniel Zăvoianu este asociat în Padricom SRL şi în Foto Com Daniel SRL. Înfiinţată în anul 1993, Padricom SRL are sediul social în municipiul Constanţa, strada Ion Ursu. Firma are un capital social subscris de 240 de lei, integral vărsat, compus din 24 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt: Maria Zavoianu, născută pe 12.11.1964, în comuna Făcăieni, Ialomiţa, şi Daniel Zăvoianu, născut pe 28.07.1954, în Alexandria, judeţul Teleorman. Fiecare asociat deţine câte 12 părţi sociale (câte 50% din capitalul social). Ambii asociaţi sunt şi administratori în firma a cărei activitate constă în „fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie“. La rândul său, Costinel Popovici este implicat în Pic Electrocom Popovici SCS şi SC Elena Trading SRL.
 
Cei doi afacerişti au cumpărat terenul de pe strada Prelungirea Liliacului nr. 24 de la fostul director al Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat, Radu Babuş, în prezent deputat PSD de Constanţa.
 
Citeşte şi
 Juniorul, Tărcatu şi arhitecta: Afacerile lui Babuş, prelungite pe str. Liliacului (galerie foto+documente)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii