Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Wizz Air lansează opt noi zboruri din Viena, inclusiv spre Constanța

ro

05 May, 2020 13:43 3775 Marime text

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă dezvoltare și cel mai verde transportator aerian din Europa*, a anunțat astăzi lansarea a opt noi rute din Viena spre Bruxelles, Tallinn, Burgas, Constanța, Rodos, Heraklion, Zakynthos și Marrakech.

Biletele spre aceste destinații atractive pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației de mobil la prețuri ce pornesc de la doar 19,99 EUR.

Lansarea acestor noi rute și dezvoltarea ulterioară a ofertei Wizz Air de la baza sa din Viena stă la baza angajamentului companiei aeriene pe termen lung de a aduce oportunități de călătorie din ce în ce mai accesibile călătorilor săi. Respectând toate reglementările naționale și internaționale, dar și restricțiile, prin reluarea operațiunilor de la Viena, WIZZ a făcut posibilă călătoriile esențiale pentru mulți clienți, sprijinind astfel și reunirea familiilor.

Anunțul de astăzi vine pe măsură ce noua eră a călătoriilor igienizate începe la Wizz Air. Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless.

Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport. Pentru mai multe informații accesați acest link către noul videoclip Wizz Air despre procedurile de sănătate și securitate.

József Váradi, CEO-ul Wizz Air, a declarat: „Deși călătoriile sunt în prezent restricționate de reglementările guvernamentale, ne pregătim pentru reducerea restricțiilor pe măsură ce situația se îmbunătățește, iar clienții noștri pot reîncepe să călătorească. Echipa WIZZ este dedicată dezvoltării prezenței sale la Viena și oferă oportunități de călătorie din ce în ce mai accesibile din capitala Austriei. Suntem încântați să adăugăm astăzi opt noi conexiuni interesante, în timp ce păstrăm cele mai înalte standarde ale protocoalelor noastre de igienizare. Suntem siguri că tarifele ultra-reduse ale Wizz Air și rețeaua de rute extraordinare vor contribui la creșterea sectorului turistic din Austria. Măsurile noastre de protecție îmbunătățite vor asigura cele mai bune condiții sanitare posibile pe flota cea mai verde din Europa.”

NOILE RUTE WIZZ AIR DIN VIENA
 
Rute noi Zile de operare Dată de începere Tarife de la**
Viena – Bruxelles (Charleroi) marți, miercuri, joi, sâmbătă, duminică 1 iulie 2020 19,99 EUR
Viena – Tallinn marți, joi, sâmbătă 2 iulie 2020 24,99 EUR
Viena – Rodos joi, duminică 2 iulie 2020 29,99 EUR
Viena – Heraklion joi, duminică 2 iulie 2020 29,99 EUR
Viena – Burgas luni, vineri 3 iulie 2020 19,99 EUR
Viena – Constanța luni, vineri 3 iulie 2020 19,99 EUR
Viena – Zakynthos marți, sâmbătă 4 iulie 2020 29,99 EUR
Viena – Marrakech joi, duminică 27 octombrie 2020 39,99 EUR
 

Sursă foto: primatours.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii