Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vor primi sau nu elevii din Constanţa rechizite şcolare şi cadouri cu prilejul sărbătorilor de iarnă? Aleşii locali votează (document)

ro

29 Mar, 2017 00:00 1849 Marime text
În şedinţa din 31 martie, consilierii locali vor analiza şi vota proiectul de hotărâre privind acordarea pachetului anual cu rechizite şcolare cu ocazia începerii cursurilor, precum şi a cadourilor prilejuite de sărbătorile de iarnă pentru preşcolarii şi şcolarii din municipiul Constanţa.
 
„Începând cu anul 2007, Primăria Municipiului Constanţa, prin Direcţia Asistenţă persoane vârstnice şi nevoiaşe, a acordat pachete copiilor din unităţile de învăţământ din municipiul Constanţa cu ocazia sărbătorilor de Paşte şi a celor de iarnă. Astfel, de la data intrării în vigoare a HCL nr. 604/2007, copiii preşcolari şi şcolari de pe raza oraşului au primit cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă ce constau în fructe, dulciuri şi jucării; iar pentru sărbătorile pascale, au primit ghiozdane şi rechizite şcolare.
 
Prin HCL nr. 213/2016, a fost aprobată acordarea ghiozdanelor şi a rechizitelor şcolare pentru copiii preşcolari şi şcolari, pentru anul 2016-2017, cu ocazia începerii cursurilor. Luând în considerare faptul că atât ghiozdanele, cât şi rechizitele sunt utile de la deschiderea anului şcolar, iar părinţii îşi pot redimensiona bugetul, propunem acordarea anuală a unui pachet cu rechizite şcolare cu ocazia începerii cursurilor pentru copiii preşcolari şi şcolari din municipiul Constanţa. Pachetele anuale vor fi compuse din ghiozdane şi rechizite. Pentru sărbătorile de iarnă, propunem acordarea cadourilor anuale pentru copiii preşcolari şi şcolari din municipiul Constanţa, ce vor fi compuse din fructe, dulciuri şi jucării. Valoarea cadourilor va fi stabilită anual în limitele bugetului alocat“, se arată în referatul privind acordarea pachetului anual cu rechizite şcolare cu ocazia începerii cursurilor, precum şi a cadourilor prilejuite de sărbătorile de iarnă pentru preşcolarii şi şcolarii din municipiul Constanţa.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta proiectul de hotărâre privind acordarea pachetului anual cu rechizite şcolare cu ocazia începerii cursurilor, precum şi a cadourilor prilejuite de sărbătorile de iarnă pentru preşcolarii şi şcolarii din municipiul Constanţa. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii