Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vor avea sau nu românii minivacanță de 1 iunie? Ce spune ministrul Muncii, Raluca Turcan

ro

22 May, 2021 17:06 3430 Marime text
  • Raluca Turcan a declarat că românii care doresc să fie liberi și în 31 mai, înainte de liberul legal de 1 iunie, își pot lua o zi de concediu.

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, a fost prezentă astăzi la Constanța la deschiderea centrului de vaccinare mobil și la centrul de testare hepatita C, din Portul Tomis.
 
Întrebată dacă românii vor avea parte de o zi liberă pe data de 31 mai (luni) pentru a beneficia de o minivacanță cu ocazia zilei de 1 iunie (marți), Raluca Turcan a declarat că nu este că românii care doresc să fie liberi și în 31 mai, înainte de liberul legal de 1 iunie, își pot lua o zi de concediu.
 

„Discuţia este mai un pic mai delicată. Știu că multă lume şi-ar dori să existe această punte. Pe de altă parte pot să își ia o zi de concediu. Există varianta legală de a-ţi lua o zi de concediu pentru a crea această punte.
 
Pentru industria turismului probabil că ar prinde foarte bine să poată oamenii să beneficieze de câteva zile libere, să acceseze serviciile turistice, dar varianta cea mai bună este de a-ţi lua o zi de concediu.
 
Nu am discutat lucrul acesta, punctul meu de vedere este că aceasta e varianta cea mai bună, să îți iei o zi de concediu“ – a declarat la Constanța, Raluca Turcan.

Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii