Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VIDEO Arafat "Nu avem discuţii despre condiţii suplimentare, dar sper ca lumea să respecte, de Anul Nou, de Revelion, restricţiile care există”

ro

25 Dec, 2020 18:03 1991 Marime text
  • Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a afirmat că nu exista noi măsuri sanitare suplimentare.
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a afirmat vineri că nu există discuţii pentru impunerea unor noi măsuri sanitare suplimentare, dar a îndemnat populaţia să respecte restricţiile existente pentru că acestea previn răspândirea chiar şi a noii tulpini.

"Nu avem discuţii despre condiţii suplimentare, dar sper ca lumea să respecte, de Anul Nou, de Revelion, restricţiile care există. Noua tulpină a început să apară şi în alte ţări, dar nu cred că este evitabil să apară şi la noi, dar important este să respectăm măsurile actuale, pentru că acestea previn răspândirea inclusiv a noii tulpini", a declarat Raed Arafat.

Potrivit Agerpres, șeful DSU a fost prezent vineri, alături de şeful Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea, dr. Valeriu Gheorghiţă, la sosirea primelor 10.000 de doze de vaccin anti-COVID-19 în România, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II. AGERPRES/(A - autor: Daniel Popescu, editor: Florin Marin, editor online: Anda Badea).

Sursă foto: Agerpres


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii