Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viceprimarul Municipiului Constanța, Ionuț Rusu „Problema câinilor fără stăpân nu va mai fi ignorată “

ro

26 Nov, 2020 14:01 1696 Marime text
  • Viceprimarul Municipiului Constanța, Ionuț Rusu, invită iubitorii de animale la un dialog pe tema câinilor fără stăpân.
  • Intâlnirea va fi organizată online, pe platforma Zoom.

Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța:
 
 

Când ne gândim la administrația locală, avem în minte serviciile pe care le punem la dispoziție cetățenilor. Dar orașul are și locuitori patrupezi, suflete de care trebuie să avem grijă. Sunt iubitor de animale și de fiecare dată, mai ales în prag de iarnă, mă gândesc la cățeii care nu au adăpost. Primăria are datoria să se implice în această problemă, în primul rând pentru siguranța cetățenilor și în al doilea rând pentru ființele nevinovate care trăiesc din mila oamenilor.
 
Impreuna cu domnul primar Vergil Chitac, îi invitam pe constănțenii iubitori de animale să intrăm în dialog pentru a găsi cele mai bune soluții de a avea grijă de prietenii noștri necuvântatori. Voi organiza un zoom meeting cu cetățenii și orice asociație care dorește să se implice în subiect.
 
Obiectivul este să strângem cât mai multe idei, să le prioritizăm și să le punem în plan pe cele mai bune cât mai repede.
 
Iarna bate la ușă și trebuie să ne mobilizăm să facem ce putem mai bine să fim buni cu toate sufletele aflate în nevoie.
 
Problema câinilor fără stăpân nu va mai fi ignorată, e o prioritate și împreună o vom rezolva cu blândețe, cu implicare și cu idei bune din partea constănțenilor.
Voi reveni cu detaliile pentru întâlnirea de pe zoom și până atunci, îi rog pe iubitorii de animale să nu ezite să îmi scrie pe adresa de mail ionut.rusu@primaria-constanta.ro. 

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii