Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi despre ce pub e vorba! Cum trebuie să primim nota de plată – proformă sau bon fiscal?

ro

19 Feb, 2014 00:00 4686 Marime text
Unul dintre cititorii noştri ne-a scris despre ce i s-a întâmplat la unul dintre restaurantele nou-deschise din Constanţa, şi anume New Beta Pub – Red Pub. Acesta a menţionat că frecventează des localul şi că de fiecare dată nota de plată este înlocuită de proformă, nicidecum de bonul fiscal. „Voua celor de la Red Pub si asa va faceam o favoare intelegandu-va pentru notele de plata care sunt doar "PROFORME", nu note de plata fiscale, asa cum este legal, dar asta depaseste cu mult intelegerea noastra!Voua celor de la Red Pub si asa va faceam o favoare intelegandu-va pentru notele de plata care sunt doar "PROFORME", nu note de plata fiscale, asa cum este legal, dar asta depaseste cu mult intelegerea noastra!Vouă celor de la Red Pub şi aşa vă facem o favoare înţelegându-vă pentru notele de plată care sunt doar proforme, nu note de plată fiscale, aşa cum este legal ( … )” ne-a scris cititorul.

Tot acest cititor ne-a şi trimis o poză cu respectiva notă de plată. În replică, relaţionistul celor de la New Beta – Red Pub, Alis Tudosa, a negat acest fapt declarând: „Nu este posibil acest lucru, noi dăm şi bonul fiscal cu tot cu proformă. Probabil cititorul a omis cu bună ştiinţă să pozeze şi bonul fiscal.”Trebuie să amintim că localul New Beta – Red Pub funcţionează pe societatea SC Gossip Pub SRL şi este administrată de Cristina Untea, Molin Nathanael Marie Jean Colomban, Rolandi Ghislain.
Pe această cale, îi rugăm pe cititorii noştri să ne sesizeze în continuare cu privire la întâmplări asemănătoare pe adresa de mail a redacţiei sau pe pagina de Facebook a ziarului.

Sursa foto: Florin PopescuVoua celor de la Red Pub si asa va faceam o favoare intelegandu-va pentru notele de plata care sunt doar "PROFORME", nu note de plata fiscale, asa cum este legal, Voua celor de la Red Pub si asa va faceam o favoare intelegandu-va pentru notele de plata care sunt doar "PROFORME", nu note de plata fiscale, asa cum este legal, dar asta depaseste cu mult intelegerea noastra!
Voua celor de la Red Pub si asa va faceam o favoare intelegandu-va pentru notele de plata care sunt doar "PROFORME", nu note de plata fiscale, asa cum este legal, dar asta depaseste cu mult intelegerea noastra! Voua celor de la Red Pub si asa va faceam o favoare intelegandu-va pentru notele de plata care sunt doar "PROFORME", nu note de plata fiscale, asa cum este legal, Voua celor de la Red Pub si asa va faceam o favoare intelegandu-va pentru notele de plata care sunt doar "PROFORME", nu note de plata fiscale, asa cum este legal, Voua celor de la Red Pub si asa va faceam o favoare intelegandu-va pentru notele de plata care sunt doar "PROFORME", nu note de plata fiscale, asa cum este legal, Voua celor de la Red Pub si asa va faceam o favoare intelegandu-va pentru notele de plata care sunt doar "PROFORME", nu note de plata fiscale, asa cum este legal, Voua celor de la Red Pub si asa va faceam o favoare intelegandu-va pentru notele de plata care sunt doar "PROFORME", nu note de plata fiscale, asa cum este legal,
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii