Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, mesaj de Ziua Mondială a Educației

ro

05 Oct, 2020 14:40 1870 Marime text
  • Este Ziua Mondială a Educației. 
Vergil Chițac, primarul ales la 27 septembrie să conducă destinele municipiului Constanța pentru următorii patru ani, a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj.

Este Ziua Mondială a Educației. În acest an, dincolo de obișnuitele urări și gânduri de bine, aș vrea să transmit un mesaj de solidaritate și încredere în noi și în sistemul de învățământ.

Constănțeni, traversăm o perioadă tulbure cauzată de această pandemie. Toată lumea o face. Școala este greu încercată din toate punctele de vedere: orar, programă, logistică, siguranță... Cu toate acestea, vreau să vă asigur că vom face lucrurile să meargă bine, iar acolo unde acest lucru nu se întâmplă, vom interveni imediat.

Dragi părinți, profesori și elevi, îmi doresc să comunicăm îndeaproape și să îndreptăm lucrurile acolo unde se împotmolesc, pentru că, inevitabil, vor apărea și astfel de situații. Vreau să fiți convinși că lucrând împreună vom depăși aceste bariere fără ca cineva să aibă ceva de pierdut. Așa că vă rog să îmi transmiteți în comentarii dacă întâmpinați probleme majore la școlile din Constanța, care împiedică procesul educațional. Pe cât posibil, voi căuta răspunsuri și soluții.

Acestea fiind zise, vă doresc putere, inspirație și noroc!


Sursa foto: Facebook/ Vergil Chițac 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii