Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vama Veche prinde viață. Plaja este plină de turiști. Cum se distrează cei prezenți (galerie foto+video)

ro

01 Jun, 2020 14:36 3633 Marime text
  • Vama Veche, continuă să fie locul preferat de turişti și nu numai.
  • De ziua copilului, plaja de la Vama Veche abundă de oameni, cărora se pare că le era dor de celebra plajă din Vama Veche.

În Vama Veche, relaxarea a început. O mulțime oameni au făcut plajă. Plaja primitoare din Vama Veche este din nou reanimată de cei care abia așteptau să viziteze celebra plajă. Unii au ales chiar să-și instaleze corturile și să petreacă timp la soare. Până în acest moment, se pare că și vremea ține cu petrecăreții.

Normele care trebuie respectate la redeschiderea, începând de luni, 1 iunie, a teraselor și a plajelor au fost publicate în Monitorul Oficial.

La terase nu va fi permis accesul clienţilor cu simptome respiratorii, iar la plajele concesionate accesul va fi permis doar cu rezervare, telefonică sau online.

Pe plaje numărul de persoane va fi limitat, având în vedere că şezlongurile trebuie aşezate cu păstrarea distanţei de doi metri între ele.

Citește și:  Text integral din Monitorul Oficial Măsurile de prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2 pe plajele turistice

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii