Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valentin Gabriel Comănescu s-a retras din Petromar Resources SA

ro

13 Apr, 2021 00:00 2823 Marime text
  • Valentin Gabriel Comănescu s-a retras din Petromar Resources SA
  • În societate a fost cooptată o firmă cu sediul în Olanda, reprezentată de fostul acționar minoritar


În Monitorul Oficial al României a fost publicată recent Hotărârea nr. 1 din data de 5 februarie 2021 a adunării generale extraordinare a acționarilor societății SC Petromar Resources SA.

Asociați în firmă erau Valentin Gabriel Comănescu, deținând 97,5% din capitalul social și Mihai Dumitru Bratu, cu o cotă parte de 2,5%.

S-a decis cooptarea în societate a Petromar Resources BV, societate privată cu răspundere limitată, persoană juridică în Olanda, reprezentată de Bratu Mihai Dumitru. Totodată, s-a decis cesiunea unui pachet de 10.725 acțiuni normative, în formă dematerializată, integral plătite, reprezentând 97,5% din capitalul social de către acționarul Comănescu Gabriel Valentin către acționarul Petromar Resources BV.

Acționariatul societății Petromar Resources SA se modifică și este format din Petromar Resources BV, cu o cotă parte de 97.5% și Bratu Mihai Dumitru, cu o cotă parte de 2,5%.

Bratu Mihai Dumitru și Gabriel Valentin Comănescu au fost revocați din funcția de director executiv, respectiv administrator. Administrator a fost numit, pentru o perioadă de patru ani Mihai Dumitru Bratu.

Mandatul cenzorilor Gheorghiță Corina și Tudor Mădălina Lavinia a fost prelungit pe o perioadă de 3 ani, până la data de 6 februarie 2024.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii