Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Val de ilegalităţi în traficul constănţean. Şoferi băuţi sau fără permis s-au aventurat pe şosele

ro

01 Jun, 2020 10:48 1805 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii constănțeni.
  • Mai mulți șoferi băuți s-au aventurat pe șosele.
La data de 29 mai a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe strada Oierilor din localitatea Sinoe, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un tânăr, de 19 ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 49 ani, care a condus un autoturism pe strada Fermierului din satul Casicea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 59 ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Peștera, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Medgidia au identificat un bărbat, de 30 ani, care a condus un autoturism pe strada Ovidiu din municipiul Medgidia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 32 ani, care a condus un autoturism pe strada Falezei din stațiunea Vama Veche, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 26 ani, care a condus un autoturism pe strada Pieței din localitatea Băneasa, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 21.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 45 ani, care a condus un autoturism pe DC 86, în afara localității Sibioara, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 21.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 25 ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,72mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 45 ani, care a condus un autoturism pe raza satului Ciocârlia de Sus, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 21.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 60 ani, care a condus un autoturism pe strada Suceava din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 37 ani, care a condus un autoturism pe DC 32 - Dobromiru de Deal, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 36 ani, care a condus un autoturism pe strada Dunărea din localitatea Rasova, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 22 ani, care a condus un autoturism pe raza localității Peștera - satul Ivrinezu Mare, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 01.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 30 ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Națională din orașul Ovidiu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 25 ani, care a condus un autoturism pe DN 3, în localitatea Ciocârlia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 14.50, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 55 ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală au identificat un bărbat, de 67 ani, care a condus un autoturism pe raza localității Cumpăna, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 17.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 48 ani, care a condus un autoturism pe raza orașului Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, unde a refuzat.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii