Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Parlamentul se întruneşte pentru votul de învestire a Guvernului propus de Dacian Cioloş

ro

20 Oct, 2021 09:00 1440 Marime text
  • Şedinţa începe la ora 10.00.
Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc, miercuri, pentru votul de învestire a Guvernului propus de premierul desemnat Dacian Cioloş.

Şedinţa începe la ora 10.00, scrie Agerpres. 

Conform programului, premierul desemnat Dacian Cioloş va prezenta programul de guvernare şi lista Guvernului. Vor avea loc dezbateri urmate de votul asupra cererii de acordare a încrederii Parlamentului asupra Programului şi a întregii liste a Guvernului.

Lista cu miniştri şi programul de guvernare au fost depuse luni la Parlament.

UPDATE 

„Așa cum știți, acum o săptămână am fost desemnat să formez un guvern și un program de guvernare dată fiind situația de criză în care niciun alt partid nu a propus un premier și nu a propus o soluție viabilă. Astăzi suntem în fața dumneavoastră, vom merge în fața Parlamentului o echipă care sa guverneze în situație de criză cu un program de guvernare adapatat pentru criza pandemică, pentru criza energetică și pentru lansarea PNRR.

USR își asumă responsabilitatea politică cu care a fost mandatat de alegător. Am spus că mergem până la capăt. (...) și sper încă o dată înțelepciunea parlamentarilor să voteze acest guvern.

Sper încă o dată ca mesajele noastre să convingă pe parlamentar (...) noi știm ce avem de făcut”, a transmis Dacian Cioloș.


Citește și: UPDATE. Miniștrii lui Cioloş, respinși în comisiile din Parlament
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii