Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Incident în timpul unui control al CJPC la terasa La Steaguri din Mamaia. Comisarii ameninţaţi. Proprietarul localului s-a automutilat (video)

ro

08 Jun, 2017 20:50 8981 Marime text
Un incident a avut loc în această după amiază în timpul unui control efectuat de comisarii CJPC Constanţa la terasa La Steaguri din Mamaia. În momentul în care comisarii au început controlul, proprietarul localului şi-a spart un pahar în cap iar sângele acestuia a ajuns pe hainele comisarilor. 

Bărbatul a ajuns cu o ambulanţă la spital nu înainte de a-i ameninţa pe comisarii CJPC. Chiar şi după ce s_a întors de la spital, bărbatul a continuat ameninţările. 

UPDATE: Oficial de la CJPC 

In data de 08.06.2017 mai multe echipe de comisari au efectuat actiuni de control la mai multe unitati de alimentatie publica din statiunea Mamaia si Satul de Vacanta, la structuri de primire turistice cu functiuni de cazare  si stucturi de vanzare a produselor nealimentare din statiunea Mamaia.
 
De la inceputul controlului efectuat la terasa  „La Steaguri” din satul de vacanta, reprezentantul localului a inceput sa ameninte, asa incat echipa de comisari a fost nevoita sa solicite prezenta unui echipaj  al Politiei. Acelasi patron  a amenintat ca se taie, lucrurile au degenerat si ulterior acesta si-a spart un pahar in cap, fiind necesara prezenta Serviciului Judetean de Ambulanta.
 
In urma verificarilor efectuate in blocul alimentar al unitatii de alimentatie publica au fost constatate urmatoarele:
-utilizarea in prestarea servicului de alimentatie publica  a  8,75 cotlet de porc si carne porc expirate de aproximativ 2 luni de zile, respectiv 1 luna de zile; branza feta 0,8 kg expirata din 22.04.2017;
-s-au identificat inca 187,65 kg  de materii prime si preparate culinare cu neconformitati majore ce urmau sa se utilizeze in prestarea de servicii si in circuitul de servire al consumatorilor., astfel:  saramura scrumbie  preparata , la care s-a modificat starea termica ( produs congelat); branza telemea cu starea termica modificata ( produs congelat); carne diferite specii congelata la care nu  s-au putut  identifica portiunile anatomice, fara elemente de identificare si caracterizare din care sa se poata stabili incadrarea in data durabilitatii minimale(termen de valabilitate), fiind un produs potential periculos.

La identificarea si cantarirea produselor cu dficiente s-a colaborat cu reprezentantii Directiei Sanitar Veterinare  la solicitarea conducerii CJPC Constanta.

Loturile de produse cu neconformitati s-au interzis la utilizare in prestarea de servicii de alimentatie publica si in circuitul de servire al consumatotrilor , s-au confiscat in vederea redirijarii catre o unitate specializata in denaturare.

Ca urmare a deficientelor constatate s-a dispus inchiderea temporara a unitatii.
Administratorul societatii a fost invitat  la sediul CJPC Constanta pentru intocmirea documentului de control, in data de 09.06.2017.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii