Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier cumplit pe Autostrada Soarelui. Un copil de un an, rănit grav după ce a fost proiectat prin geam pe șosea. Intervine elicopterul SMURD (galerie foto)

ro

14 Jul, 2021 15:16 14461 Marime text
  • În urma accidentului un copil(1-1,6 ani) a fost proiectat prin geam pe suprafața de rulare

Un accident rutier grav a avut loc în această după amiază pe Autostrada Soarelui pe sensul către București. 

Potrivit Infotrafic, pe A2 București – Constanța, sensul către capitală, km 72(Dor Mărunt, jud. Călărași)/ - șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în glisiera mediană.

„În urma accidentului un copil(1-1,6 ani) a fost proiectat prin geam pe suprafața de rulare. Se așteaptă sosirea unui elicoper SMURD, pentru a prelua copilul, rănit grav. Traficul rutier nu este restricționat“ - au transmis polițiștii Infotrafic inițial. 


UPDATE1: 

În momentul în care a aterizat elicopterul a fost blocat traficul în zonă pentru a se putea acorda îngrijiri medicale victimei. 

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe A2 București-Constanța, la kilometrul 72, sensul către capitală, traficul a fost blocat din cauza unui elicopter care a aterizat pe suprafața de rulare(în vederea preluării și transportării către o unitate spitalicească a unui minor, victima unui accident rutier). Se estimează ca circulația să revină la normal în  30-45 de minute“ - au mai precizat polițiștii. 

UPDATE: 2

Infotrafic anunță că pe A2 București – Constanța, km 72(Dor Mărunt, jud. Călărași)/ - traficul rutier a fost reluat, pe banda numărul doi. În aproximativ 10 minute, se estimează reluarea normală a circulației.

UPDATE: Oficial de la ISU Călărași 

Potrivit ISU Călărași, un autoturism a întrat în gliesieră  iar în urma accidentului a rezultat o victimă (copil în vârstă de aproximativ 2 ani).

„În accident au fost patru persoane implicate, doi adulți și 2 copii. Cei doi adulți și unul dintre copil nu au necesitat asistenta medicala inițial. Ulterior au fost examinați și transportați la unități medicale pentru investigații mai amănunțite de către autospecialele Serviciului județean de Ambulanță Călărași. Celălalt copil (victima) este conștient și a fost transportat de SMURD Dragalina la elicopter“ - au mai precizat reprezentanții ISU Călărași.

Sursa foto: Facebook/ISU Calarasi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii