Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:59 18 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul dintre cei mai longevivi primari din judeţ are motive de bucurie Zi importantă pentru primarul Gheorghe Frigioi

ro

18 Jul, 2014 00:00 1643 Marime text
Iubit de către comunitatea sa, care l-a învestit cu încredere vreme de patru mandate, primarul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi, mai adună astăzi a mai adunat un trandafir în buchetul vieţii. Şeful autorităţii locale s-a născut în data de 18 iulie 1954, în localitatea Rahmanu, din judeţul Tulcea. Deşi s-a născut în partea de nord a Dobrogei, sărbătoritul zilei a ales să se stabilească la Crucea unde a câştigat încrederea oamenilor cu mult timp înainte de a lua decizia să candideze pentru funcţia de primar, devenind cunoscut localnicilor mai întâi ca învăţător. Vocaţia de dascăl a gospodarului-şef se vede în aproape tot ceea ce întreprinde. Tocmai de aceea, prezentul şi viitorul copiilor comunei sunt lucruri pentru care se zbate să le asigure constant.

Sărbătoritul zilei este căsătorit şi are o fată, de care este foarte mândru. Primarul Gheorghe Frigioi a ales să candideze şi pentru a patra oară cu gândul de a duce la bun sfârşit proiectele începute şi în acelaşi timp şi-a propus iniţierea altora noi, proiecte noi care deja au început „să se mişte“, precum centrul de informare turistică, turbina eoliană sau o staţie de biogaz, care vor eficientiza costurile bugetare.
Potrivit CV-ului, Gheorghe Frigioi a urmat Facultatea de Drept, specializarea Drept şi este primar din anul 2000. Înainte de a fi primar, Gheorghe Frigioi s-a dedicat instruirii copiilor din localitate. Astfel, din anul 1974 până 1989, el a fost învăţător la şcoala din Stupina, iar, mai apoi, până în anul 2000, a predat la şcoala din Crucea.

Ti-a placut articolul?

Comentarii