Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul dintre asociații societății Harbour Coast Services a decedat. Cine i-a luat locul în cadrul societății

ro

11 Dec, 2017 16:06 3125 Marime text
În data de 14 noiembrie 2017 a avut loc Adunarea Generală a asociaţilor societății Harbour Coast Services SRL în care s-a luat act de decesul lui Cristinel Dragoș Smochină, unul dintre asociați.

Totodată, pe baza certificatului de moștenitor a intrat în societate soția acestuia, Mihaela Elena Smochină, căreia îi revine 2/8 din masa succesorală (4 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 40 lei), fiica acestuia Andreea Nadia Smochină, reprezentată de curator special Mihaela Elena Smochină, căreia îi revine 3/8 din masa succesorală (7 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 70 lei și Roxana Gabriela Smochină, tot în calitate de fiică, reprezentată de curator special Mihaela Elena Smochină, căreia îi revine 3/8 din masa succesorală (7 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 70 lei.
 
Astfel, capitalul social total de 200 lei, împărţit într-un număr de 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, este deţinut de către asociaţi astfel:
a. Andreea-Nadia Smochină, aport la capitalul social reprezentând un număr de 7 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 70 lei, participare la profit 35% şi participare la pierderi 35%;
b. Roxana Gabriela Smochină, aport la capitalul social 35%, reprezentând un număr de 7 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 70 lei, participare la profit 35% şi participare la pierderi 35%;
c. Mihaela Elena Smochină, aport la capitalul social 20%, reprezentând un număr de 4 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 40 lei, participare la profit 20% şi participare la pierderi 20%;
d. Florin Dumitraș, aport la capitalul social 10%, reprezentând un număr de 2 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi in valoare totală de 20 lei, participare la profit 10% şi participare la pierderi 10%.
 
În aceeași ședință s-a decis revocarea din funcţia de administrator a lui Cristinel Dragoș Smochină şi numirea in funcţia de administrator a doamnei Florentinei Mirela Smochină, pe o perioadă nelimitată, cu puteri depline.  
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii