Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:59 30 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea „Ovidius” din Constanța. Oportunități de internship pentru studenții din domeniul IT

ro

13 May, 2022 18:28 1786 Marime text
foto: ZIUA de Constanța

Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) a organizat, în data de 11 mai a.c., un eveniment de prezentare a parteneriatului încheiat cu compania Softbinator Technologies. 

Potrivit lect. univ. dr. Alexandru Bobe, la întâlnire au participat peste 150 de studenți din cadrul facultății, care au primit informații despre programul de internship Java Script Bootcamp pe care Softbinator Technologies îl va oferi tinerilor în această vară, începând cu 4 iulie 2022, timp de 10 săptămâni.
 

„De asemenea, în cadrul evenimentului, reprezentanții companiei Softbinator Technologies au prezentat detalii despre o serie de cursuri facultative organizate în cadrul parteneriatului pentru studenții din anul III de studii, pe direcția dezvoltării aplicațiilor mobile, respectiv tehnologii de front-end.

Aceste activități facultative se vor desfășura într-un laborator ce va avea toate dotările necesare, finanțat de către compania Softbinator Technologies și care va purta numele companiei”, precizează lect. univ. dr. Alexandru Bobe.


La finalul întâlnirii, a avut loc o sesiune de discuții informale între studenți și reprezentanții Softbinator Technologies, care le-au oferit tinerilor ocazia de a socializa și le-au prezentat informații suplimentare despre avantajele programului de internship și oportunitățile de carieră pe care compania le oferă, mai precizează sursa citată. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii