Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea „Ovidius” din Constanța. Festivitate de absolvire la Facultatea de Litere

ro

21 Jun, 2021 21:22 2499 Marime text
  • ​Evenimentul a avut loc în Campusul UOC, în fața corpului A, respectând regulile de distanțare impuse de contextul pandemic.
Studenții Facultății de Litere din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța au participat, astăzi, la ceremonia de absolvire. Alături de absolvenții promoției 2021 au fost, desigur, profesorii, părinții, prietenii lor, cei dragi.

Evenimentul a avut loc în Campusul UOC, în fața corpului A, respectând regulile de distanțare impuse de contextul pandemic.

Festivitatea a fost încărcată atât de emoția revederii, după mai bine de un an de studiu exclusiv online, cât și de emoțiile inerente finalului de studii universitare. În contextul evenimentului, conf. univ. dr. Alina Buzatu, decanul Facultății de Litere a UOC, a declarat: „Vă reamintesc, în primul rând, ceva ce profesorii voștri v-au comunicat mereu și mereu: educația, în sensul ei adânc și plenar, este firul roșu al vieții, temei al realizării de sine și cea mai bună șansă pentru fericire.

Școala este asemenea unei săli de sport, în care se exersează minți, în care neuronii sunt educați să dezvolte noi sinapse.

Este firesc, prin urmare, să adresăm calde mulțumiri antrenorilor care au coordonat sporturile de echipă, colegilor mei din diferite generații, profesorilor voștri pentru generozitatea și devotamentul cu care și-au practicat vocația.

În aceeași măsură, trebuie să mulțumim celor care v-au încurajat din tribune, celor care v-au susținut opțiunile de educație: părinților, bunicilor, celor dragi, care acum sunt bucuroși să vă vadă trecând o probă importantă. Pentru că nu ați renunțat, pentru că ați dus jocul de cunoaștere - care nu a fost întotdeauna ușor - la bun sfârșit, vă felicit pentru abnegație, seriozitate, curaj și vă urez fericire și împlinire! Vă reamintesc și că jocul se joacă încă, pentru că școala noastră vă așteaptă la studiile de master și doctorat”.
 

Alături de decanul Facultății de Litere, la prezidiu au stat - anul acesta - conf. univ. dr. Ludmila Martanovschi, lect. univ. dr. Mariana Bafană, lect. univ. dr. Nicoleta Sava și asist. univ. dr. Cristina Rogojină, cadre didactice coordonatoare ale anilor terminali ai specializărilor Facultății de Litere.

Sursă foto: Facebook.com / Facultatea de Litere
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii