Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea „Ovidius” din Constanța celebrează Săptămâna Limbii Italiene în Lume

ro

19 Oct, 2021 10:55 1189 Marime text
  • Evenimentul se va desfășura online. 
Lectoratul de Italiană al Facultății de Litere din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța organizează mâine, de la ora 10.00, manifestarea DANTE CELEBRATO ALL'UNIVERSITÀ OVIDIUS DI CONSTANTA. Aceasta marchează cea de-a a XXI-a ediṭie a Săptămânii Limbii Italiene în Lume.

Evenimentul se va desfășura online. 

Comunicatul Universității „Ovidius” din Constanța

Lectoratul de Italiană din cadrul Facultății de Litere a Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează, miercuri, 20 octombrie, de la ora 10:00, manifestarea DANTE CELEBRATO ALL'UNIVERSITÀ OVIDIUS DI CONSTANTA, cu prilejul marcării a celei de-a XXI-a ediṭie a Săptămânii Limbii italiene în lume, care are ca temă DANTE L’ ITALIANO, informează lect. univ. dr. Marinela Vrămuleț.

Potrivit sursei citate, evenimentul se va desfășura online, pe platforma Webex, și va reuni cadre didactice și studenți ai UOC, precum și elevi de la liceele constănțene care studiază limba italiană.

În cadrul manifestării vor susține prezentări conf. univ. dr. Corina Anton de la Universitatea din București, prof. Antonio Giuseppe Balistreri (fost lector la UOC), lect. univ. dr. Daniela Crăciun și lect. univ. dr. Marinela Vrămuleț.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii