Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea „Ovidius“ Constanţa cumpără maşină de numărat şi verificat bancnote (document)

ro

11 Nov, 2015 00:00 1614 Marime text
Universitatea „Ovidius“ Constanţa a anunţat pe licitatiapublica.ro că intenţionează să achiziţioneze o maşină de numărat şi verificat bancnote.
 
Potrivit acestui anunţ, produsul ce urmează a fi achiziţionat va oferi posibilitatea de numărare a cinci valute (lei, euro, dolari, lire sterline şi forint maghiar). De asemenea, maşina trebuie să poată verifica bancnotele false pentru cele cinci valute, iar viteza de numărare trebuie să fie de 1.250 de bancnote/minut. Aparatul va avea o capacitate de alimentare de 300 de bancnote şi o capacitate de ieşire de 200 de bancnote.
 
Valoarea estimată fără TVA a contractului este de 5.192 de lei. Preţul include toate serviciile conexe furnizării (transportul, manipularea, punerea în funcţiune). Operatorii economici interesaţi vor depune ofertele de participare până pe data de 12.11.2015. Achiziţia va fi livrată în maximum cinci zile de la atribuirea de pe SEAP, va fi însoţită de un certificat de garanţie de 12 luni, de un certificat de calitate sau declaraţie de conformitate, dar şi de un manual de utilizare în limba română.

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la licitaţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii