Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Maritimă din Constanța va utiliza surse de energie regenerabilă. Cât este dispusă să plătească (document)

ro

25 Sep, 2018 00:00 1467 Marime text
Universitatea Maritimă din Constanța organizează o licitație publică în vederea achiziției unei instalații cu surse diferite de energii regenerabile cu funcționalitate on și off-grid în scopul analizei calității energiei electrice într-o rețea de tip smart-grid-furnizare, instalare și punere în funcțiune. Termenul-limită până la care pot fi depuse propunerile este 27 septembrie. Valoarea estimată a licitației este de 135.000 de lei.
 
Potrivit anunțului de participare, publicat de Universitatea Maritimă Constanța, instalația trebuie să cuprindă 4 module componente, funcțional independente, dar și grupate astfel: modul 1 – instalație eoliană; modul 2 – grup electrogen, grup pentru simularea turbinei eoliene; modul 3 – instalație solară on-grid; modul 4 – invertoare bidirecționale pentru acumulatori, acumulatori sau banc de acumulatori, echipamente și servicii de conectare a modulelor.
 
Propunerea tehnică trebuie să corespundă cerințelor minime prevăzute în caietul de sarcini și să cuprindă toate modulele componente. Termenul maxim de livrare, punere pe poziție și punere în funcțiune al proiectului este de maximum 65 de zile de la data semnării contractului de furnizare de către ambele părți, până la data de 30 noiembrie.
 
Ofertantul care va fi declarat câștigător va depune, în termen de 3 zile lucrătoare de la data semnării contractului, garanție de bună execuție în cuantum de 2,5% din valoarea contractului.
 
Cei care vor să participe la această licitație publică trebuie să depună ofertele la sediul central al Universității Maritime din Constanța din strada Mircea cel Bătrân nr. 104.
 
Ofertantul trebuie să facă dovada că în ultimii 3 ani a furnizat, a instalat și a pus în funcțiune produse similare celor care fac obiectul achiziției în valoarea cumulată de minimum 50.000 lei la nivelul unui contract sau a mai multora emise de către o autoritate sau de către clientul beneficiar care atestă îndeplinirea obligațiilor contractuale.
 
Câștigătorul licitației va fi ales pe criteriul „prețul cel mai scăzut”, cu respectarea condițiilor minime detaliate în cadrul documentației de atribuire: anunț publicitare, caiet de sarcini, condiții de participare, formulare furnizate și contract de furnizare.
 
Conform documentației de atribuire a prezentului anunț, elementele componente instalației complexe sunt: generator folovoltaic cu putere cuprinsă între 5 și 6Kwp, cu invertor sau grup de invertoare hibride trifazar capabil să susțină micro-rețeaua în sistem off-grid; o mini instalație eoliană de 1.5kW cu interfață pentru intrarea CC de la invertor sau grup de invertoare; un grup electrogen diesel, de rezervă cu putere nominală de 6-8.8 kW; un acumulator sau banc de acumulatori pentru stocare energiei din surse regenerabile cu tehnologie Li- Ion NMC cu capacitate de ca. 6.7 kWh; un contor inteligent bidirecțional de tip Smart Meter pentru controlul debitării energiei în rețeaua locală sau națională; rezistențe de putere pentru simularea sarcinii variabile; un simulator pentru turbina eoliană format dintr-o mașina electrică cu interfață Pulse-Widht-Modulation pentru turație variabilă și generator sincron cu magneți permanenți; un tablou de automatizare cu Programmable Logic Controller pentru monitorizare la distanță a parametrilor desemnați precum și pentru comutarea manuală a scenariilor predefinite de testare.
 
În secțiunea „Documente” puteți consulta anunțul de participare la această licitație.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii