Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Agigea cumpără paturi de spital (document)

ro

14 Sep, 2018 00:00 2283 Marime text
Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Agigea organizează o licitaţie pentru atribuirea unui contract de achiziţie de paturi spital mecanice şi mese de servit la pat.
 
Data-limită pentru depunerea ofertelor este 21 septembrie 2018, valoarea estimată a contractului fiind de 35.714 lei.
 
Vor fi cumpărate 25 de paturi mecanice, cu următoarele caracteristici: structură metalică din oţel vopsit în câmp electrostatic în culoare albă, capete din pal alb încadrate în oţel vopsit electrostatic, două secţiuni, o articulaţie reglabilă manual cu un cric, cadre laterale realizate din aluminiu, ce se pot închide/deschide cu un sistem de blocare manual (prin sistem de pliere), să fie dotate cu 4 roţi cauciucate din care 2 cu frână; să fie prevăzute cu stativ reglabil pentru perfuzii din inox, platforma patului să aibă dimensiunile de 90 cm/190 cm, realizată din plasă sudată, înălţime platformă fixă - 50 cm. Termenul de garanţie trebuie să fie de cel puţin 2 ani.
 
Patul trebuie să vină cu accesorii: saltea şi husă saltea impermeabilă şi lavabilă.
 
Masa de servit la pat trebuie să aibă următoarele caracteristici: să fie prevăzută cu roţi şi două plăci, structură din aluminiu sau oţel cromat, suprafaţa măsuţei să fie realizată din pal melaminat, cu două plăci, din care una fixă de dimensiuni minime de 20/38 cm şi una mobilă rotobasculantă de dimensiuni minime 38/60 cm, blat cu chenar din plastic, culoare plăci: alb sau natural, înălţime reglabilă prin acţionare mecanică de la cca. 80 la cca 117 cm, dotată cu minim 3 roţi prevăzute cu frână. Termenul de garanție trebuie să fie de cel puţin doi ani.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza anunţul de participare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii