Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unita Turism Holding radiază punctele de lucru din staţiunea Olimp

ro

19 Mar, 2019 00:00 1757 Marime text
Acţionarii societăţii Unita Turism Holding SA s-au întrunit în Adunare Generală Ordinară şi Extraordinară. Preşedintele Consiliului de Administraţie al societăţii, cu sediul în Timişoara, a convocat AGOA în data de 22 aprilie 2019, de la ora 9:00, şi Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor din data de 22 aprilie, de la ora 10:00. Şedinţele vor avea loc la sediul firmei.
 
AGOA va cuprinde următoarea ordine de zi: aprobarea situaţilor financiare anuale, a contului de profit şi pierdere, a notelor explicative ale bilanţului încheiat la data de 31 decembrie 2018, aprobarea raportului de gestiune al CA-ului cu privire la activitatea economico-financiară aferentă anului 2018, aprobarea raportului auditorului societăţii, revocarea lui Mircea Zember - director adjunct din funcţia de împuternicit al Sucursalei Deva, modificarea datelor de identificare ale administratorilor Marc Eichert şi Oliver Eichert, prelungirea mandatului de director general al lui Josef Goschy, pe o perioadă de un an.
 
Ordinea de zi a AGEA cuprinde: radierea punctelor de lucru de la hotel Belvedere şi hotel Panoramic, din municipiul Mangalia, staţiunea Olimp, modificarea sediului sucursalei Traian Brăila, modificarea şi depunerea la ORC Timiş a actului constitutiv al Unita Turism Holding SA.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii