Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde se fac azi acțiuni de dezinfecție. Aleile de acces în spitale, printre primele puncte vizate

ro

01 Jul, 2020 12:31 1250 Marime text

•    Acțiunile de dezinfectare se desfășoară zilnic

Echipajele care asigură dezinfecția vor acționa astăzi pe străzile Baba Novac, Dezrobirii, Eliberării, I.L. Caragiale, Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, precum și pe aleile de acces și băncile de odihnă din parcul de la Casa de Cultură.
Totodată, în fiecare zi, acestea acționează pentru dezinfecția aleilor de acces în Serviciul de Ambulanță Constanța, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, Spitalul Militar de Urgență Constanța și Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Iată comunicatul oficial remis de Primăria Constanța:

Străzile, trotuarele, aleile și băncile din parcurile din municipiu sunt dezinfectate zilnic, conform unui grafic bine stabilit.
Echipele care asigură dezinfecția acționează astăzi pe străzile Baba Novac, Dezrobirii, Eliberării, I.L. Caragiale, Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, precum și pe aleile de acces și băncile de odihnă din parcul de la Casa de Cultură.
Totodată, în fiecare zi se acționează pentru dezinfecția aleilor de acces în Serviciul de Ambulanță Constanța, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, Spitalul Militar de Urgență Constanța și Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a dispus aceste măsuri privind gestionarea bolilor înalt contagioase încă din luna martie.

Pentru dezinfecție se folosește un detergent profesional care are proprietăți de spalare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90%.

În continuare trebuie să fim atenți, să dăm dovadă de responsabilitate și să respectăm normele de igienă!

Fiți responsabili! Aveți grijă de voi și de cei dragi!

Sursa foto: Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii