Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:01 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la Mediu pentru un nou supermarket în Ovidiu, județul Constanța

ro

21 Sep, 2021 00:00 1604 Marime text
  • Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța și-a dat ok-ul pentru noul supermarket ce va fi construit în Ovidiu
  • Este vorba de Penny Market
 
Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru edificarea magazinului Penny Market în localitatea Ovidiu, din județul Constanța.
 
Astfel, APM Cosntanța a decis că „nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului”,  în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire magazin „Penny Market” și magazin cu produse din carne și branzeturi parter, accesuri auto, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame fațade și parcare, totem publicitar, împrejmuire, branșamente la utilități, montare post trafo, organizare de șantier”, amplasat în Județul Constanța, Orașul Ovidiu, str. Națională, nr. 178A.
 
Titlularul proiectului este Rewe Projektentwicklung România SRL, cu sediul în judeţul Ilfov. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Foto cu rol ilustrativ, Arhiva ZIUA de Constanța

   
Citește și:

La Ovidiu, va fi construit un magazin Penny Market

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii