Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:53 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un teren deţinut de Binali Tarakci, partener de afaceri cu Zelca, Perifan şi Giurgiucanu, scos la mezat. Preţul, la jumătate

ro

03 Mar, 2017 00:00 2790 Marime text
Fiscul din Constanţa vinde un teren intravilan deţinut de turcul Binali Tarakci, partener de afaceri cu Zelca, Perifan şi Giurgiucanu.
 
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, prin Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice, anunţă organizarea şi desfăşurarea unei licitaţii publice pentru valorificarea bunurilor societăţii Euro Metal International SRL. Participanţii la această licitaţie vor putea achiziţiona un teren intravilan de 500 mp, parcela A94/1/2+lot 152, situat în localitatea Lumina, având număr cadastral 103309, înscris în Cartea Funciară a localităţii Lumina. Licitaţia va porni de la preţul de 22.078 de lei, exclusiv TVA, preţul fiind diminuat cu 50%. Bunul mobil scos la mezat este grevat de următoarele sarcini: AJFP Constanţa - ipotecă legală instituită conform Încheierii nr. 52106/17.06.2014, Încheierii nr. 60152/10.07.2014 şi Încheierii nr. 102955/28.10.2014. Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare, dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei. 

Despre Euro Metal International SRL 

Cu sediul în municipiul Constanţa, firma a fost înmatriculată în anul 2007. Capitalul social subscris, de 420 de lei, integral vărsat, este compus din 42 de părţi sociale. Firma este controlată de Arif Negiatin, născut pe 28.01.1976, în Tulcea, cu 5% din capitalul social, şi Binali Tarakci, născut pe 23.03.1969, în Erzincan, Turcia, cu 95% din capitalul social. De administrarea societăţii, care desfăşoară activităţi de comerţ cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrat, este Binali Tarakci. Potrivit Registrului Comerţului, Binali Tarakci mai apare în Class Developer SRL, Black Sea Design Concept SRL, SC Charisma Development 2008 SRL, Corsa Company SRL, Corsa Imobiliare SRL, Romfish Marina SRL, Mirror Grill SRL (radiată), Alplast Euro SRL (radiată) şi Black Sea Design Concept SRL (radiată).

Asociat cu Costică Zelca şi Daniel Perifan

În societatea Romfish Marina SRL, Binali Tarakci este asociat cu Daniel Perifan şi Costică Zelca. Daniel Perifan este fratele fostului şef al CJPC Constanţa Mihai Perifan, iar Costică Zelca este unul dintre apropiaţii fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, şi al fostului preşedinte al CJC, Nicuşor Constantinescu. Potrivit Registrului Comerţului, Romfish Marina SRL are sediul social în Constanţa. Societatea a fost înmatriculată în anul 2013. Capitalul social subscris, de 20.000 de lei, integral vărsat, este compus din 2.000 de părţi sociale. Asociaţi Persoane Fizice sunt: Costică Zelca, cu 1.000 de părţi sociale (50% din capitalul social), Binali Tarakci, cu 500 de părţi sociale (25% din capitalul social), şi Daniel Perifan, cu 500 de părţi sociale (25% din capitalul social). Administratorul societăţii, care se ocupă de „pescuit maritim“, este Tarakci Binali.

Asociat cu Giurgiucanu, din Dosarul Retrocedărilor

În SC Corsa Company SRL, Binali Tarakci este partener de afaceri cu Adriana Bolboceanu, dar şi cu Geo Iulian Bolboceanu. Firma are ca obiect de activitate „comerţ cu autoturisme şi autovehicule uşoare (sub 3,5 tone)“. În anul 2006, în firmă a fost cooptat Georgică Giurgiucanu, judecat în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa, alături de mai multe persoane, printre acestea aflându-se Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu. După aproape doi ani de la cooptare, Giurgiucanu iese din firmă.
 
Corsa Company SRL a luat fiinţă în anul 1996 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 800 de lei, integral vărsat, este compus din 80 de părţi sociale. Asociaţi Persoane Fizice sunt Tarakci Binali, cu 25% din capitalul social, şi Adriana Bolboceanu, cu 75% din capitalul social. Administratorul firmei este Geo Iulian Bolboceanu. Corsa Company SRL desfăşoară activităţi de comerţ cu autoturisme şi autovehicule uşoare (sub 3,5 tone).

Citeşte şi: 

Partener de afaceri cu Zelca, Perifan şi Giurgiucanu Fiscul vinde un teren intravilan deţinut de turcul Binali Tarakci

Bani în cutia de medicamente: Cronologia unui flagrant marca DNA. Cum a fost prins şeful Protecţiei Consumatorilor Constanţa (document+rechizitoriu)

Mihai Perifan şi Damu Fudulea: Şeful de la Protecţia Consumatorilor şi un inspector antifraudă, trimişi în judecată în prag de sărbători (document şi referat propunere arestare)

Ti-a placut articolul?

Comentarii