Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr șofer constănțean, prins drogat la volan, pe DC 86, zona Hanul Piraților. Ce au găsit polițiștii asupra unui pasager din vehicul

ro

29 Aug, 2021 18:40 2411 Marime text
  • La data de 28 august, în jurul orei 00.30, polițiștii au identificat un bărbat de 25 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism, pe DC 86 - zona Hanul Piraților, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Stop alcoolului la volan

În noaptea de 27/28 august, în intervalul orar 20.00 - 04.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier Constanța au desfășurat o acțiune pe principalele drumuri naționale, dar și în interiorul localităților și stațiunilor de pe litoral, pentru prevenirea conducerii vehiculelor sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Polițiștii au controlat peste 380 de vehicule și au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.340 de lei, totodată fiind reținute, în vederea suspendării, 8 permise de conducere, toate pentru consumul de băuturi alcoolice.

De asemenea, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii rutieri au constatat 3 infracțiuni la regimul rutier, respectiv: conducere sub influența băuturilor alcoolice, conducere sub influența substanțelor psihoactive și deținere de substanțe cu efecte psihoactive.

Exemplu:
 
La data de 28 august, în jurul orei 00.30, polițiștii au identificat un bărbat de 25 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism, pe DC 86 - zona Hanul Piraților, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru cannabis. Totodată, polițiștii au identificat un bărbat de 29 de ani, pasager în vehicul, asupra căruia au găsit un plic care conținea fragmente vegetale uscate, precum și o țigaretă.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii