Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr fără permis a fost prins la volan de trei ori în aceeaşi noapte. S-a ales cu trei dosare penale

ro

09 Feb, 2020 14:02 1028 Marime text

Un bărbat care conducea un autoturism fără să aibă permis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Timişoara, s-a ales cu trei dosare penale în interval de trei ore, întocmite de poliţiştii timişeni, pentru conducere fără permis şi pentru că nu a oprit la semnalul rutieriştilor.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Alexandra Petrovici, a declarat că în jurul orei 4,00, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au efectuat un semnal de oprire unui conducător auto pe Calea Şagului, acesta continuându-şi deplasarea.

"Echipajele au pornit în urmărirea bărbatului, reuşind să-l imobilizeze pe raza comunei Denta, unde conducătorul auto a părăsit partea carosabilă şi a lovit un gard. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale. În urma verificării în bazele de date, a rezultat faptul că bărbatul în vârstă de 28 de ani nu deţine permis de conducere.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis. În noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul a mai fost oprit de două ori, iar a treia oară nu a oprit la semnalul poliţiştilor. În toate cazurile, s-a întocmit câte un dosar penal", a explicat Alexandra Petrovici.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii