Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un proiect de lege de modificare a Codurilor penale va fi rezultatul unei ample consultări publice

ro

05 Feb, 2017 19:34 1816 Marime text
Un proiect de lege de modificare a Codului penal și a Codului de procedură penală va fi rezultatul unei ample consultări publice, pe care o va organiza Ministerul Justiției, arată Biroul de presă al Guvernului într-un comunicat.

Precizările sunt făcute „ca urmare a unor solicitări adresate de mass-media cu privire la existența unui proiect de lege care să modifice Codul penal și Codul de procedură penală''.

„Proiectul de lege la care se face referire nu este asumat de Guvern. Un proiect de lege care să pună în acord realitățile juridice interne și internaționale - deciziile Curții Constituționale, legislația națională și directivele europene - va fi rezultatul unei ample consultări publice, pe care o va organiza Ministerul Justiției cu societatea civilă, instituțiile, organizațiile interesate și cu partidele politice", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, până la momentul în care va rezulta un proiect agreat cu toți participanții la dezbatere, nici o altă propunere legislativă pe tema modificării Codului penal și a Codului de procedură penală nu va face obiectul vreunei decizii în Guvern.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii